Cateodata, marimea conteaza Luptatorul de sumo din Bulgaria, Stilyan Georgieu (stanga), l-a avut drept adversar, intr-o lupta contand pentru sferturile de finala ale Openului din Los Angeles, pe japonezul Koichi Kato. Incercarea sa de a-l ridica p

Cateodata, marimea conteaza

Luptatorul de sumo din Bulgaria, Stilyan Georgieu (stanga), l-a avut drept adversar, intr-o lupta contand pentru sferturile de finala ale Openului din Los Angeles, pe japonezul Koichi Kato. Incercarea sa de a-l ridica pe sportivul asiatic nu a dat roade, demonstrand ca nu intotdeauna buturuga mica rastoarna carul mare.

WC-uri pentru travestiti

Travestitii din nordul Malayesiei vor sa aiba propriile toalete publice, deranjati fiind de faptul ca trebuie sa aleaga intre toaletele pentru barbati si cele pentru femei, transmite AFP. ""Travestitii incearca sa utilizeze toaletele publice numai in cazul unei urgente"", a explicat un responsabil al statului Perak.

Marea Britanie - Paltrow, cea mai bine imbracata vedeta
Gwyneth Paltrow a fost aleasa ""Cea mai bine imbracata vedeta feminina"" din Marea Britanie, in cadrul unui sondaj realizat de revista Harpera€™s Bazaar. Actrita americana a fost urmata in top de Kate Moss, Thandie Newton, Liberty Ross si Sienna Miller. ""De cand a inceput sa traiasca in Marea Britanie, Gwyneth a adoptat un stil mai indraznet si mai putin elegant. Acest lucru a propulsat-o pe primul loc al topului nostru"", a declarat un reprezentant al revistei.
Suedia - Lenjeria la vedere, interzisa
Biblioteca unei scoli din Suedia a decis sa nu mai imprumute carti elevilor care se imbraca in asa fel incat lenjeria lor intima sa fie la vedere. Elevii de la scoala Tullbro din Falkenberg nu sunt obligati sa poarte uniforma, iar bibliotecarii institutiei au declarat ca nu de putine ori au fost socati de stilul vestimentar al tinerilor. Prin urmare, administratia bibliotecii a hotarat ca baietii care apar purtand blugi mult lasati sub talie (in genul celor cu care se afiseaza cantaretii de rap) sau fetele imbracate cu pantaloni ce permit vizualizarea lenjeriei tanga nu vor mai putea imprumuta carti.
Inventie / Telefonul-chitara
Pentru tinerii melomani talentati, firma Motorola va comercializa un telefon mobil ce va putea servi drept... chitara, releva Rompres. Coardele instrumentului virtual vor fi afisate pe ecran, iar, in cursul interpretarii, tastele vor putea fi ""scarpinate"" sau ""ciupite"". Melodia va putea fi difuzata direct de difuzoare, ori va putea fi impartasita unui interlocutor aflat la celalalt capat al firului, scrie ziarul editat la Calcutta.
Dorinta - Va participa la propria inmormantare
Un sud-african, bolnav de SIDA de 10 ani, intentioneaza sa organizeze si sa participe la propria inmormantare, relateaza Rompres. Solomon Zimba si-a cumparat deja un cosciug si a stabilit toate detaliile ceremoniei de inmormantare, ce va avea loc la
27 septembrie 2006, pentru a coincide cu data nasterii si cu cea de-a 10-a aniversare a diagnosticarii sale.
Afacere - Costner si-a vandut casa de la Hollywood
Actorul Kevin Costner si-a vandut casa pe care o detinea la Hollywood pentru suma de 11,5 milioane de dolari, transmite AFP. Cumparatorul casei cu cinci dormitoare, o sala de biliard, un teren de tenis, piscina, sauna si dependinte pentru personal, este moderatorul de televiziune Ryan Seacrest, prezentatorul programului ""American Idol"". Costner mai detine o casa, pe malul marii, la Santa Barbara, la 140 kilometri de Los Angeles, precum si o ferma in statiunea Aspen.
Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.