Pe val dupa calificarea in semifinalele Cupei UEFA, Steaua merge maine in ""Groapa"" pentru eternul derby cu Dinamo, liderul la zi al Diviziei A. Cele doua echipe sunt despartite in clasament de doar trei puncte, ros-albastrii avand insa un meci

Pe val dupa calificarea in semifinalele Cupei UEFA, Steaua merge maine in ""Groapa"" pentru eternul derby cu Dinamo, liderul la zi al Diviziei A.

Cele doua echipe sunt despartite in clasament de doar trei puncte, ros-albastrii avand insa un meci mai putin disputat, partida din etapa trecuta cu Pandurii fiind amanata.
ECHILIBRU. Dinamovistii au intrat ieri-dimineata in cantonament, antrenorul Florin Marin vorbind despre intalnirea de maine inainte de plecarea spre Saftica. ""Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Nici una dintre cele doua formatii nu porneste ca favorita. Va fi un joc echilibrat, aceste meciuri s-au disputat intotdeauna la intensitate maxima, sunt convins ca si aceasta data se va intampla la fel. Daca Dinamo va obtine victoria, sansele la titlu cresc, dar nu e un meci decisiv "", a spus tehnicianul.
TITLU. Desi Steaua este la un pas de finala Cupei UEFA, antrenorul Cosmin Olaroiu spune ca titlul ramane principalul obiectiv. ""Mergem in continuare pe doua fronturi. Mai avem un pas pana in finala Cupei UEFA si de acolo putem sa visam, dar castigarea campionatului este obligatia noastra. Acum trebuie sa ne gandim doar la meciul cu Dinamo. Nu conteaza ca pana acum nu au fost intr-o forma prea buna, intr-un asemenea meci jucatorii se mobilizeaza intr-un mod special. Altfel au jucat cu Poli Iasi, altfel vor juca cu semifinalista Cupei UEFA"", a spus Olaroiu.

ABSENTI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.