Parintii bucuresteni care inca nu s-au decis la ce scoala sa-si inscrie copiii in clasa I pot gasi mai multe informatii in aceste zile la Palatul National al Copiilor, in cadrul Targului ""Scoala Bucuresteana"". Acesta va fi deschis pana la 12 ap
Parintii bucuresteni care inca nu s-au decis la ce scoala sa-si inscrie copiii in clasa I pot gasi mai multe informatii in aceste zile la Palatul National al Copiilor, in cadrul Targului ""Scoala Bucuresteana"".

Acesta va fi deschis pana la 12 aprilie, in fiecare zi intre orele 10:00-16:00. Scolile prezente la eveniment incearca sa atraga parintii cu diverse activitati extrascolare, ca, de exemplu, limbi straine, cursuri de calculator, programe europene, tabere, dansuri, dar mai ales cu clase de semiinternat. Aparut de aproximativ trei ani, semiinternatul este un sistem foarte util parintilor care au serviciu pana la ora 17:00. Se creeaza o singura grupa pentru clasele I-IV, in care copiii sunt supravegheati de un pedagog, unde elevii isi pot face temele, iau masa de pranz sau se joaca. Costurile sunt reduse, parintii platind doar masa, care este in jur de 5 RON pe zi. Cat priveste locurile pentru clasa I, directorii spun ca ""mai sunt cateva"". In cadrul targului sunt prezente si scoli si gradinite particulare cu program prelungit. Preturile oscileaza intre 300 si 1.200 RON/luna. (Eugenia Mihalcea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.