Presedintele FC Steaua Varsta: 42 de ani
A participat la trei turnee finale: Campionatul Mondial din Italia (1990), CM din Franta (1998) si Campionatul European din Franta (1996); Cand spui Marius Lacatus, spui Steaua si viceversa.
Presedintele FC Steaua Varsta: 42 de ani
A participat la trei turnee finale: Campionatul Mondial din Italia (1990), CM din Franta (1998) si Campionatul European din Franta (1996); Cand spui Marius Lacatus, spui Steaua si viceversa. In 1983, una dintre cele mai bune extreme drepte din tara venea la echipa Steaua. Este jucatorul roman care a cucerit cele mai multe titluri de campion national, zece, si toate sub culorile ros-albastre. Devenea un simbol al Stelei cand, la numai 22 de ani, in finala Cupei Campionilor Europei, in 1986, la Sevilla, marca unul dintre golurile de departajare. Pentru Jurnalul National declara cu cateva zile in urma: ""Consider ca nimic nu ar mai putea egala sentimentul castigarii ca jucator a Cupei Campionilor, poate doar castigarea unei asemenea cupe in calitate de antrenor sau presedinte de club"". Actualul presedinte al FC Steaua, Marius Lacatus, a implinit ieri 42 de ani. Pentru realizarile obtinute ca jucator si pentru performanta obtinuta in calitate de presedinte al Stelei, care forteaza astazi calificarea in semifinala Cupei UEFA, Jurnalul National il declara pe Marius Lacatus ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.