Contestatia anchetatorilor DIICOT impotriva nearestarii omului de afaceri Dinu Patriciu nu s-a putut judeca ieri la Curtea de Apel Bucuresti, deoarece procurorii nu au motivat recursul declarat. La cererea procurorului de sedinta, instanta a ama
Contestatia anchetatorilor DIICOT impotriva nearestarii omului de afaceri Dinu Patriciu nu s-a putut judeca ieri la Curtea de Apel Bucuresti, deoarece procurorii nu au motivat recursul declarat.

La cererea procurorului de sedinta, instanta a amanat procesul pana la 10 aprilie. ""Procurorii nu aveau nimic pregatit, nu aveau absolut nici un fel de argumente pentru a sustine azi recursul la o hotarare perfect justificata"", a declarat presedintele Rompetrol la iesirea din sala de judecata. El a aratat ca se simte ""hartuit"" de acest proces cu ""motivatii politico-economice"", in spatele caruia s-ar afla ""forte"" pe care le vom afla ""incet-incet"". Inainte de a pleca, Patriciu s-a milostivit de o cersetoare si i-a oferit 10.000 de lei vechi. Procurorul general al Parchetului Instantei Supreme, Ilie Botos a contracarat ieri, in conferinta de presa: ""Motivatia instantei s-a trimis cu intarziere spre sectia judiciar-penala a Parchetului, iar procurorii nu au avut timp s-o studieze, deoarece era absolut nevoie si de dosarul cauzei pentru a vedea anumite lucruri, iar dosarul nu s-a trimis!"". (V.F.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.