Pus pe liber la inceputul saptamanii de Dinamo, Ion Marin a sugerat marti seara ca Claudiu Niculescu ar fi jucat intentionat sub valoarea sa in meciul cu Farul. La doua zile dupa ce a fost indepartat de pe banca tehnica a formatiei din Soseaua Ste
Pus pe liber la inceputul saptamanii de Dinamo, Ion Marin a sugerat marti seara ca Claudiu Niculescu ar fi jucat intentionat sub valoarea sa in meciul cu Farul.

La doua zile dupa ce a fost indepartat de pe banca tehnica a formatiei din Soseaua Stefan cel Mare, Ion Marin este departe de a se fi impacat cu gandul mazilirii sale.
CEARTA. Marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, fostul tehnician a sugerat ca plecarea sa de le echipa a fost cauzata si de relatiile cu propriii jucatori. ""Claudiu Niculescu a evoluat sub asteptari in meciul cu Farul. Dupa infrangerea cu 0-3, cu Otelul, mi-am asumat intreaga responsabilitate, desi poate n-ar fi trebuit. Cand am plecat, le-am spus jucatorilor ca nu pot reusi decat daca formeaza cu totii un grup unit"", a spus Ion Marin. La randul sau, Niculescu a replicat: ""Toti fotbalistii au fost alaturi de Ion Marin. Cand spune dansul adevarul? Am fost alaturi mai ales dupa meciul cu Farul. Nici macar nu ati venit sa va luati ramas bun de la noi"". Antrenorul a mai afirmat ca jucatorilor nu
le-a convenit regimul de pregatire, din cauza duritatii antrenamentelor: ""Erau mofturosi, faceau fite cand era vorba de alergari, dupa ce toata iarna au fost in vacanta"". Alexa l-a contrat dur pe tehnician. ""Nu faceam nici macar un antrenament tactic, asta era problema"", a spus jucatorul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.