Nepotul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Robert Mircea Sandu, a fost pus in libertate dupa ce si-a ispasit mai mult de jumatate din pedepsa de trei ani primita pentru trafic de droguri. Sandu a parasit arestul saptamana trecuta si va ra
Nepotul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Robert Mircea Sandu, a fost pus in libertate dupa ce si-a ispasit mai mult de jumatate din pedepsa de trei ani primita pentru trafic de droguri.

Sandu a parasit arestul saptamana trecuta si va ramane sub control judiciar. El a beneficiat de circumstante atenuante, pentru ca a cooperat cu magistratii in finalizarea unui alt caz privind traficul de droguri.
Robert Mircea Sandu a fost dat in urmarire in 2004, la sfarsitul lunii februarie, pentru ca se sustragea urmaririi penale. Dupa ce pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva in lipsa, tanarul s-a predat procurorilor, la 2 iunie. El a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la 20 aprilie 2005.
ACUZATIILE. Tanarul a fost acuzat ca facea parte dintr-o retea care actiona in Bucuresti si Constanta, noua dintre membri fiind arestati, inaintea sa, pentru trafic ilicit de droguri de mare risc. Din cazul in care a fost condamnat nepotul presedintelui FRF a fost disjuns si dosarul cunoscut drept ""Cocaina pentru VIP-uri"", in care erau implicate nume celebre, ca Ion Tiriac junior, Ileana Lazariuc si Raluca Sandu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.