Inspector general al Jandarmeriei Romane
Varsta: 50 de ani Academia de Inalte Studii Militare, specialitatea ""Arme Intrunite"", promotia 1987; 1995: Curs de management politienesc - Universitatea Louisville - Kentucky, SUA
Inspector general al Jandarmeriei Romane
Varsta: 50 de ani Academia de Inalte Studii Militare, specialitatea ""Arme Intrunite"", promotia 1987; 1995: Curs de management politienesc - Universitatea Louisville - Kentucky, SUA Jandarmeria Romana a sarbatorit ieri 156 de ani de continuitate in slujba cetateanului. In cadrul manifestarilor prilejuite de sarbatorirea ""Zilei Jandarmeriei Romane"", seful Jandarmeriei, Costica Silion, a transmis un mesaj detasamentului sau de elita, aflat in Kosovo, din 2002, sub egida ONU. ""Am ramas impresionat de modul in care inteleg sa isi indeplineasca misiunile, de rigoarea, onoarea si prestanta unei subunitati cu adevarat emblematice pentru armata noastra"", spune generalul Silion. Din martie 2005, de cand generalul se afla la conducerea Jandarmeriei Romane, aceasta a intreprins nenumarate actiuni, incepand cu operatiunile de salvare si evacuare a persoanelor sinistrate din timpul inundatiilor si pana la programele de informare si consiliere pentru elevii din liceele bucurestene. Pentru felul cum a condus activitatea Jandarmeriei Romane in slujba cetateanului, Jurnalul National il declara pe general-maior dr. Costica Silion ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.