Frustrarea conducerii dinamoviste dupa
remiza cu Poli Iasi a produs ieri-dimineata demiterea antrenorului Ion Marin. Noul tehnician va fi selectionerul nationalei de tineret, Florin Marin.

Conform presedintelui Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, ""Florin Marin este o solutie de criza intr-o situatie de criza"". Florin Marin ramane sub contract cu forul de la Casa Fotbalului si este doar detasat la clubul din Stefan cel Mare, in perioada 3 aprilie-25 mai. El este al patrulea antrenor la Dinamo din decembrie pana in prezent, dupa ce Ioan Andone, Esteban Vigo si Ion Marin au fost demisi.
SACRIFICAT. Sosit la 27 februarie, Ion Marin nu si-a ascuns dezamagirea vizavi de rapida sa inlaturare de pe banca lui Dinamo. ""E a treia oara cand ma frig cu Dinamo si a fost o minune ca am acceptat sa vin aici. Am facut intotdeauna sacrificii pentru acest club. In 2000 am rupt un contract cu Petrolul. In 2002 am plecat de la Astra si in 2006 de la FC Bihor. Va spun sincer ca azi a murit un mare dinamovist"", a declarat Ion Marin, care a fost numit director tehnic al echipei satelit. Noul secund al lui Dinamo va fi Ionel Augustin.
REALISM. Managerul sportiv, Petre Buduru, a explicat: ""Ion Marin este un om sacrificat. S-a luat aceasta decizie pentru a se crea un soc, pentru ca suntem pe primul loc doar datorita conjuncturii. Trebuie sa cautam o modalitate de a castiga campionatul sau de a prinde, in cel mai rau caz, o cupa europeana"".

NEVINOVATI