Formatiile Sistem si Suie Paparude vor canta in deschiderea concertului Depeche Mode, care va avea loc la 23 iunie pe stadionul ""Lia Manoliu"", a declarat Zoli Toth, liderul trupei Sistem. ""Vestea este foarte cruda, abia am aflat si noi"", a sp
Formatiile Sistem si Suie Paparude vor canta in deschiderea concertului Depeche Mode, care va avea loc la 23 iunie pe stadionul ""Lia Manoliu"", a declarat Zoli Toth, liderul trupei Sistem.

""Vestea este foarte cruda, abia am aflat si noi"", a spus Zoli. Dupa spusele lui, recitalul din deschiderea concertului va dura aproximativ 30 de minute si va cuprinde atat piese Sistem, cat si Suie Paparude. ""Este un program pe care il vom face impreuna si care va fi in prima auditie"", a mai spus percutionistul. Cei care au ales ca Sistem si Suie Paparude sa fie artistii care deschid concertul Depeche Mode din Romania au fost cei din managementul trupei britanice. ""Romania este singura tara in care un proiect autohton deschide concertul Depeche si suntem maguliti. Suie Paparude e cea mai buna formatie de electro, iar Sistem e cea mai buna trupa de show din Romania. Vom incerca sa imbinam aceste doua lucruri, astfel incat sa fie cat mai apropiat de spectacolele occidentale"", a promis Zoli. (S.S.E.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.