MODA IN ROTONDA - Fashion Show la Plaza Romania
Maine, incepand cu ora 19:00, Plaza Romania ii invita pe cei care vor sa fie in pas cu moda la un fashion show in care vor fi prezentate cele mai noi colectii ale acestui sezon. Cei care nu vor sa
MODA IN ROTONDA - Fashion Show la Plaza Romania
Maine, incepand cu ora 19:00, Plaza Romania ii invita pe cei care vor sa fie in pas cu moda la un fashion show in care vor fi prezentate cele mai noi colectii ale acestui sezon. Cei care nu vor sa piarda admirarea ultimelor creatii de toamna-iarna sunt asteptati la Rotonda. (Anca Stanescu)   Par "sculptat" - Tunsori tridimensionale Este vorba despre Delia Urdes, care ii tunde si aranjeaza pe Angela Similea, Mioara Mantale, Nicoleta Voica, Ionut Lupescu si Ovidiu Komornyik. Timisoreanca este singurul hair-stylist din Europa care si-a luat masterul in tunsoare tridimensionala. (Anca Stanescu)   IMPLICARE - Fonduri pentru cei saraci 1 octombrie 2007 este data la care vor demara noi proiecte umanitare ale Organizatiei United Way Romania. Prin activitatea fundatiei este imbunatatita viata persoanelor cu venituri foarte mici ori cu dizabilitati severe care le fac dependente de supraveghere si ingrijire permanenta, insa sunt ajutate material si consiliate si familiile aflate in dificultate. (Anca Stanescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.