Privita de la oarece distanta, scena politica seamana cu un camp de lupta unde au loc maceluri in toata regula, dar si spectacole de bascalie si lumina. Coalitia sau Alianta, de exemplu, ca sa incepem cu cei aflati la guvernare, a reusit sa compromit

Privita de la oarece distanta, scena politica seamana cu un camp de lupta unde au loc maceluri in toata regula, dar si spectacole de bascalie si lumina. Coalitia sau Alianta, de exemplu, ca sa incepem cu cei aflati la guvernare, a reusit sa compromita cele doua cuvinte reprezentate in denumirile sub care sunt cunoscute. Care Alianta, care Coalitie, fratilor? Alianta DA, transformata incet-incet in Alianta BA, mai exista doar pe afisele uitate lipite pe stalpii din Bucuresti sau aiurea. Partidul National Liberal, pus in slujba lui Calin Popescu Tariceanu, aflat in adormire ca si liderul sau, a avut o tresarire de piciorul broastei dupa eutanasiere si, profitand de ""lepadarea"" PD-ului de Ticu, a trecut la atac. E un atac la adresa Partidului Democrat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.