Turistii care merg la Sinaia nu se multumesc doar sa schieze. In zilele cu soare, majoritatea celor care ajung in Valea Dorului fac plaja pe terasa cabanei de la baza partiei. Una dintre fitele aparute in ultimii ani este aceea de a te afisa cu

Turistii care merg la Sinaia nu se multumesc doar sa schieze. In zilele cu soare, majoritatea celor care ajung in Valea Dorului fac plaja pe terasa cabanei de la baza partiei.

Una dintre fitele aparute in ultimii ani este aceea de a te afisa cu un ten bronzat chiar si in mijlocul iernii. Asta presupune fie cateva sedinte la solar, fie o vacanta de lux pe o insula exotica. Ambele variante sunt foarte costisitoare din punct de vedere material.
IDEE. Cine este un pic destept poate avea un bronz impecabil fara prea mari batai de cap. Acesta se dobandeste in zona de munte, acolo unde multi turisti imbina sporturile de iarna cu statul la plaja. Unul dintre cele mai cautate locuri in aceasta perioada este Sinaia. Partiile din Valea Dorului, situate la altitudini foarte inalte, au in continuare zapada, lucru care le permite schiorilor sa isi satisfaca pofta de distractie.

LINISTE. De altfel, zona este recunoscuta pentru faptul ca sezonul de schi se incheie abia la inceputul lunii mai, atunci cand in alte locuri a trecut si vremea ghioceilor. Departe de agitatia de pe Valea Prahovei, locul are darul sa te deconecteze de la orice problema. Practic, se poate schia pe oriunde este zapada, nu doar pe acolo pe unde au trecut ratracurile. Este atata loc incat este imposibil ca doi schiori sa se ciocneasca.

POLITICA. Si Boureanu se arde la Sinaia


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.