Joi seara, intr-un moment nepotrivit, ar spune unii, Florin Chilian nu s-a temut ca meciul Steaua - Rapid ii va fura publicul si a sustinut un concert la Arcub. Desi multi se asteptau ca sala sa fie goala, Chilian a reusit sa stranga laolalta
Joi seara, intr-un moment nepotrivit, ar spune unii, Florin Chilian nu s-a temut ca meciul Steaua - Rapid ii va fura publicul si a sustinut un concert la Arcub.


Desi multi se asteptau ca sala sa fie goala, Chilian a reusit sa stranga laolalta o multime de oameni, microbisti sau nu,
dar cu siguranta iubitori de muzica. Concertul a inceput cu niste defectiuni ""de natura butonala"", cum le spune Chilian, dar care nu au deranjat, ci au ajutat la stabilirea unei legaturi mai bune intre cantaret si public.
INVITATI. Pe parcursul serii, Chilian a fost ""acompaniat"" de ansamblul de Balet Giuliana, dar a avut si niste invitati de renume: Marius Batu si Mircea Florian. Acest concert a fost asemanat de Marius Batu cu ""un meci din care vor iesi castigatoare doua echipe: publicul si artistii"", iar dupa reactiile pozitive se pare ca a avut dreptate. Publicul a fost placut impresionat de intrarea in scena a lui Mircea Florian, care a cantat ""V-ati obisnuit prea rau"" si ""Iubita mea de acum 80 de ani"". Si in cadrul acestui concert, artistul a aruncat ironii fine la adresa politicienilor si nu a scapat nici presedintele Basescu, care ""nu a putut sa ajunga, pentru ca a fost retinut de un eveniment importanta€¦ si nu putea sa lase punga de seminte la jumatate"". Din repertoriul serii au facut parte piesele: ""Deschide ochii cu teama"", ""Ai grija de tine"" si ""Cadere in Rai"". Pe final, artistul a promis fanilor ca nu va pune urmatorul concert in ziua returului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.