Grawe Romania vrea sa intre pe piata asigurarilor generale prin achizitionarea unei societati de profil, a declarat directorul general al companiei, Peter Kasyk. ACHIZITIE. Grawe a primit autorizarea Consiliului de Supraveghere a Asigurarilor p
Grawe Romania vrea sa intre pe piata asigurarilor generale prin achizitionarea unei societati de profil, a declarat directorul general al companiei, Peter Kasyk.


ACHIZITIE. Grawe a primit autorizarea Consiliului de Supraveghere a Asigurarilor pentru fuziunea prin absorbtie a societatii Sara Merkur, al carei pachet de actiuni l-a cumparat in 2005. Grawe a preluat un numar de 58.623 de contracte de asigurari cu o valoare a sumelor asigurate de peste 633 de milioane de lei noi. ""Grawe Romania Asigurare anticipeaza pentru 2006 o crestere cu cel putin 30% a volumului de prime subscrise si a profitului net"", a precizat Peter Kasyk, directorul general al companiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.