Dupa sapte ani, Catalin Botezatu a revazut Tunisia, tara in care, in 1999, organizase o ampla sedinta foto, avandu-i ca protagonisti pe membrii lotului national de gimnastica al Romaniei, dar si pe Nadia Comaneci. De aceasta data, Botezatu s-a
Dupa sapte ani, Catalin Botezatu a revazut Tunisia, tara in care, in 1999, organizase o ampla sedinta foto, avandu-i ca protagonisti pe membrii lotului national de gimnastica al Romaniei, dar si pe Nadia Comaneci.


De aceasta data, Botezatu s-a numarat printre invitatii guvernului tunisian la manifestarile prilejuite de implinirea a 50 de ani de la castigarea independentei, care au avut loc saptamana trecuta. Prima prezentare a colectiei sale de haute couture a avut loc in luxosul hotel Orient Palace din Sousse. Pentru ca rochiile care-i poarta semnatura sunt prea indraznete, designerul nu a putut folosi manechine din Tunisia, organizatorii punandu-i la dispozitie modele din Italia, Malta, India si Serbia. Colectia a fost prezentata in direct pe postul national de televiziune, iar show-ul a fost repetat la teatrul din Kairuan, cel de-al treilea teatru ca marime din Tunisia. Incantati de succesul romanului, organizatorii i-au oferit un premiu de excelenta si un premiu pentru cea mai buna reprezentare a unei tari invitate.
REVEDERE. Programul prezentarilor a fost foarte strans, iar distantele dintre orasele in care a trebuit sa sustina show-ul (Sousse, Tunis si Kairuan), destul de mari, asa ca Botezatu nu s-a bucurat de prea mult timp liber. Totusi, si-a facut vreme sa revada cateva locuri in care a mai calcat acum sapte ani, cand a organizat o sedinta foto in care manechine au fost componentii lotului national de gimnastica al Romaniei si Nadia Comaneci. Astfel, a vizitat Colosseumul tunisian, replica fidela a celui de la Roma, construit acum 1.500 de ani la El Jem, si a mers in Sahara, intr-unul dintre locurile in care s-a filmat pentru celebra pelicula ""Pacientul englez"".
PREZENTARI PESTE HOTARE. Cu Tunisia, Botezatu a deschis seria prezentarilor sale peste hotare din acest an. Agenda de vara include prezentari ale colectiilor sale de lenjerie intima si haute couture in Franta, Ungaria, Malta, Sicilia, Bali, Islanda si Columbia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.