Demis in toamna anului trecut de pe banca banatenilor, Olaroiu si-a luat o revansa morala
in fata patronului timisorean Marian Iancu si a inlocuitorului sau
la Poli, Gica Hagi

Asteptata cu mult interes, partida dintre Steaua si Poli Timisoara s-a ridicat la nivelul pe care il presupunea duelul celor mai potente echipe din punct de vedere financiar.
DERBY. Dornic de revansa in fata fostei sale echipe, Olaroiu nu a ezitat sa trimita pe gazon o garnitura inedita. Rasplata i-a venit dupa numai sase minute, cand Dica a marcat primul gol in urma unui corner, dupa ce balonul fusese prelungit pe spate de Oprita. ""Ros-albastrii"" au continuat sa preseze, pentru ca omul providential de la Sevilla, Banel Nicolita, sa marcheze spectaculos, din semifoarfeca, in minutul 22. Elevii lui Hagi au iesit la joc, iar Balace a intregit spectacolul primei reprize printr-un gol de generic. In cea de-a doua repriza, Steaua a avut ocazia desprinderii, dar finalul a apartinut oaspetilor.
NEMULTUMIT. Dupa joc, tehnicianul lui Poli, Gica Hagi, a considerat ca echipa sa putea obtine mai mult: ""Am venit optimisti, dar in primele 30 de minute am facut multe greseli. In partea a doua am aratat ca avem potential, insa mai este mult de munca"". Cosmin Olaroiu s-a aratat satisfacut de prestatia jucatorilor la care a apelat. ""Am fost nevoit sa schimb formula de echipa atat din cauza accidentarilor, cat si in vederea intalnirii din Cupa UEFA. Am constatat ca avem variante, mai ales ca, pentru multi dintre noi, meciul de joi, cu Rapid, este meciul vietii"", a spus Oli.

IGNORAT