Ion Iliescu, Mircea Geoana si Adrian Nastase. Toti trei s-au intalnit ieri la Bucov, langa Ploiesti, dupa o perioada in care Nastase a incercat sa stea cat mai departe de liderii PSD, o data cu debarcarea sa din functiile de conducere. Acestia nu
Ion Iliescu, Mircea Geoana si Adrian Nastase. Toti trei s-au intalnit ieri la Bucov, langa Ploiesti, dupa o perioada in care Nastase a incercat sa stea cat mai departe de liderii PSD, o data cu debarcarea sa din functiile de conducere.

Acestia nu au participat insa la o sedinta de partid, ei fiind prezenti, alaturi de alti politicieni, la un eveniment organizat de autoritatile locale in Parcul Memorial ""Constantin Stere"", unde au fost dezvelite statuile scriitorilor Alexandru Bratescu-Voinesti si Calistrat Hogas. Ion Iliescu a marturisit ca a stat de vorba cu Adrian Nastase, declarand ca este ""un om cu potential"", care ar putea reveni in viata politica si in viata partidului, dar, deocamdata, acesta are nevoie de ""un ragaz pentru sine"". In premiera de la aparitia informatiei ca va pleca la PC, Nastase a declarat ca ""raspunsul este nu in acest moment"", evitand sa dea alte detalii despre proiectele sale personale. (L.D.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.