In prima mansa a semifinalei ""Challenge Cup"", Steaua a invins sambata dupa-amiaza, cu 30-28 (10-10), echipa croata Agram-Medvescak Zagreb. TENSIUNE. Meciul a avut loc la Sala Polivalenta, acolo unde ros-albastrii au fost sustinuti de aproximati

In prima mansa a semifinalei ""Challenge Cup"", Steaua a invins sambata dupa-amiaza, cu 30-28 (10-10), echipa croata Agram-Medvescak Zagreb.

TENSIUNE. Meciul a avut loc la Sala Polivalenta, acolo unde ros-albastrii au fost sustinuti de aproximativ 6.000 de suporteri, care au creat o atmosfera superba. Partida in sine a fost una extrem de disputata, desi stelistii au avut un inceput foarte bun, conducand in minutul 20 cu scorul de 10-5. In cele din urma, croatii au revenit puternic, iar la pauza tabela de marcaj arata 10-10. Repriza secunda a stat tot sub semnul echilibrului, cele doua echipe impartindu-si perioadele de dominare si avantaj. Finalul a apartinut Stelei, care s-a impus in cele din urma cu scorul de 30-28.
RETUR. Meciul retur va avea loc la data de 1 aprilie, la Zagreb, intr-o sala cu o capacitate de 12.000 de locuri. Clubul croat a anuntat, inaintea meciului de la Bucuresti, ca jucatorii au prime de calificare de 8.000 de euro. La meciul de sambata a asistat si presedintele Romaniei, Traian Basescu, sosit la meci in minutul 17, moment in care Steaua conducea cu 5-2. Seful statului a pronosticat ca ros-albastrii vor castiga la doua goluri diferenta, fapt care s-a si intamplat.

HCM, ESEC


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.