Fosta vocalista a grupului german Warlock, Doro Pesh (foto), a ""batut in cuie"" un mini-turneu, de patru concerte in Rusia: 19 mai - Sankt Petersburg, 20 mai - Moscova, 22 mai - Ufa si 24 mai - Ekaterinburg. Este turneul de promovare al
Fosta vocalista a grupului german Warlock, Doro Pesh (foto), a ""batut in cuie"" un mini-turneu, de patru concerte in Rusia: 19 mai - Sankt Petersburg, 20 mai - Moscova, 22 mai - Ufa si 24 mai - Ekaterinburg.


Este turneul de promovare al noului album Doro, intitulat ""Warrior Soul"" si aparut la 27 martie, la AFM Records. CD-ul este realizat in doua variante: normala, cu 12 piese si editie limitata, cu doua bonus tracks. In grupul ei de de acompaniament, Doro Pesh are un neamt (Oli Palotai - keyboards) si trei americani: Johnny Dee - tobe (a cantat cu Britny Fox), Joe Taylor - chitara solo (ex- Lita Ford Band) si Nick Douglas. Doro Pesh este una dintre putinele femei din lume, active (din 1983 pana azi) in zona rockului hard&heavy.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.