Adunarea Generala a FR Lupte a decis ieri ca la nivelul conducerii forului sa activeze sase vicepresedinti, din care doi vor fi alesi direct, iar ceilalti patru vor fi numiti in functie de veniturile din sponsorizari pe care le aduc in conturile fede
Adunarea Generala a FR Lupte a decis ieri ca la nivelul conducerii forului sa activeze sase vicepresedinti, din care doi vor fi alesi direct, iar ceilalti patru vor fi numiti in functie de veniturile din sponsorizari pe care le aduc in conturile federatiei. "Suma minima pe care trebuie s-o aduca pentru a intra in cursa pentru postul de vicepresedinte este de 10.000 de euro si va fi considerata ca o contributie pentru tot anul 2006", a declarat secretarul general Vasile Puscasu. Oficialul federal a adaugat ca s-au votat si modificari ale statutului. "Una dintre cele mai importante este cea referitoare la majoritatea voturilor. Pentru ca Adunarile Generale viitoare sa fie statutare va fi nevoie de o majoritate de 50 plus 1, in loc de doua treimi, ca pana acum", a precizat Puscasu. In 2006, FRL are in program doua competitii majore de seniori: CE de la Moscova si CM de la Guangzhou, China. "La fiecare competitie avem drept obiectiv castigarea unei medalii, atat la feminin cat si masculin", a afirmat Puscasu. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.