Marti si miercuri a avut loc la Bucuresti prima editie a unui nou show de moda denumit Glamour&Style. Gandit si denumit de organizatori ca o adevarata revolutie in lumea modei autohtone, Glamour&Style a reunit branduri de moda romanesti s
Marti si miercuri a avut loc la Bucuresti prima editie
a unui nou show de moda denumit Glamour&Style.

Gandit si denumit de organizatori ca o adevarata revolutie in lumea modei autohtone, Glamour&Style a reunit branduri de moda romanesti si internationale in cadrul unui spectacol in doi pasi: Urban Night si DeLuxe Night, tendintele modei de primavara-vara a anului 2006 pentru Romania conform organizatorilor.
DELUXE NIGHT. Cu siguranta cea mai interesanta seara a fost a doua, denumita DeLuxe Night - cea care a adus prezentari marca La Perla featuring Exquisit, Pal Zileri, Wilhelmina Arz accesorizata de Optiplaza, Ittierre, Cristian Samfira si Bata si Alb si Negru. La Perla a fost primul brand care a deschis seara DeLuxe Night. A fost urmata de prezentari marca Sergio Rossi si Roberto Cavalli, precum si Pal Zileri. Dupa acesta a urmat o prezentare caracterizata de organizatori ca fiind una de tip eveniment, si anume unul dintre marii producatori in sistem de licenta a marcilor Exte, GFF, Versus, Just Cavalli, C.N.C. Costume Nationale si detinatorii casei Gianfranco Ferre, cu alte cuvinte compania italiana Ittierre.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.