Cand am vrut sa scriu prima oara despre sadomasochistii nostri nationali, cu miros de telemea, nu lucram inca la Jurnalul. Dupa indelungi cautari pe net am dat peste site-ul sclavului Sikla. Am trimis un mail respectivului ""sclav"" si am inc
Cand am vrut sa scriu prima oara despre sadomasochistii nostri nationali, cu miros de telemea, nu lucram inca la
Jurnalul. Dupa indelungi cautari pe net am dat peste site-ul sclavului Sikla.


Am trimis un mail respectivului ""sclav"" si am incercat sa iau contact cu comunitatea BDSM din Bucuresti. Omul era spatializat in Cluj, si printr-o neglijenta de-a lui (si-a uitat telefonul pe birou cat a mers la buda si un coleg i-a dezvaluit numele) i-am aflat identitatea reala. Era vorba despre un ziarist de limba maghiara, care, destul de fastacit, mi-a dat dupa lungi discutii numarul ""Dominatoarei Hera"".
Piscinuta de plastic
Am mers pe undeva pe langa Dristor, intr-un apartament modest, umplut de o tanti grasa, la vreo 35-40 de ani. Mi-a marturisit ca, pana sa se apuce de meseria de ""stapana"", lucrase la fabrica de suruburi din Cluj. Fiind autodidacta, a incercat sa-l citeasca pe Emil Cioran, dar a renuntat in urma faptului ca, invariabil, la pagina sapte din ""Schimbarea la fata a Romaniei"" incepea sa caste si nu mai putea sa se concentreze.Tot din cauza lipsei de concentrare a fost concediata de la suruburi si a lasat-o sotul legal. Si-a imbunatatit nivelul intelectual dupa ce l-a cunoscut pe confratele maghiar, care a invatat-o cuvinte complicate, precum dominare, submisiune, urofilie. S-a mutat la Bucuresti, unde a inceput o cariera de ""dominatoare profesionista"". Avea clienti recrutati de pe internet sau prin anunturi de mica publicitate. Mi-a aratat foarte mandra ca poseda un fel de bici, un penis artificial din cauciuc, ceva care semana cu un plici de muste si o piscinuta gonflabila, pentru copii. Cica ultimul accesoriu era folosit pentru clientii care-si exprimau dorinta sa li se urineze-n cap. Nu de alta, dar ea, Hera, tinea la carpetele turcesti pe care le avea pe jos. Cica aia care o solicitau erau ""oameni umblati si importanti, cum ii un fost capitan de vas care vrea in fiecare vineri de dimineata sa fac treaba mica in capul lui"". In calitatea mea de ziarist am trezit interesul doamnei, care, in schimbul unei promovari eficace din partea mea, era gata sa domine pe de-a moaca. Cand am refuzat diplomatic oferta tentanta spunandu-i ca e mai nimerit un om de marketing, m-a rugat sa-i fac rost macar de o croitoreasca care sa-i faca un sutien cu tepi, cum vazuse-n filme si ne-am despartit amiabil.
Suculet si tocuri cui
Am incercat sa iau legatura cu Hera cand am inceput sa scriu aceasta rubrica. Mi-a raspuns saptamana trecuta prin mail ca s-a stabilit in Italia, unde are o groaza de sclavi generosi dintre fratii de ginta latina. Nu am dezarmat si am incercat sa dau peste alte ""stapane"". Am gasit un anunt care suna cam asa: ""Stapana si asistenta zona Big Berceni-bondici"". Mi-am dat seama ca, probabil, ""amazoanele"" din anunt voisera sa se refere la termenul englezesc bondage care s-ar traduce prin robie. Am sunat la numarul care insotea anuntul si mi-a raspuns o voce spart-dogita de alcoolica: ""Io-s stapana Anisoara, fac umilire, chinuire, urologie (sic!), anilingusu, calcatu pe cap si altele. Cu mine si asistenta Mona te costa un milion!"".
M-am dus in Berceni, unde m-a primit o aratare la vreo 40 de ani, cu un grad ridicat de uzura. Mona, ceva mai tanara, avea mutra plata, ca si cum ar fi fost lovita de o tigaie. Am facut pe timidul, spunand ca e o fantezie ascusa de-a mea sa fiu dominat, dar inca nu m-am decis sa o pun in practica. M-am oferit sa le dau o suma modica doar ca sa stam de vorba. Anisoara mi-a spus ca ea e singura stapana ""de nivel occidental"", dar ca afacerea merge prost. Asta am vazut si eu, fiindca doamnele beau un suculean-vomitocel extrem de ieftin, probabil ca sa fie gata oricand pentru treaba cu ""urologia"". In plus, parasuta principala avea niste pantofi de lac crapati, cu tocuri inalte. Mi-a sugerat ca as putea sa-i ling pantofii, fiindca sunt curati, umbla cu ei numai in casa. Am declinat oferta si am mai ascultat o perioada o avalansa de dezacorduri, timp in care cele doua mi-au fumat cu multa aplicatie din tigari. Inainte sa parasesc ""admosfera"" occidentala din Berceni, cele doua mi-au aratat pline de mandrie ca poseda o pereche de catuse cu puf roz, kitsch.
Cuibul de la Filaret
Am cautat alte anunturi. Am dat peste unele parca facute cu acelasi sablon: ""Stapana X va asteapta pe mosia ei cu cele mai dure fantezii"". Am sunat la unul dintre numere si mi-a raspuns o voce de femeie, cu accent tiganesc, ca e vorba de ""companie intima, 700 pe ora, este cinci fete, langa Autobaza Filaret"". Cand am intrebat ce e cu sedintele de dominare, vocea a luat o pauza, apoi a improvizat: ""Este vreo doo fete care predomineste cu ale mai dure fantezii, adeca te calca ca pa covor, te bate si te chinuieste cum vrei tu"". Cum toata chestia suna ca o melodie agramata a baietilor de la BUG Mafia, am renuntat sa ma mai deplasez in teren ca sa vad despre ce-i vorba. Mi-am dat seama ca, plecand in Italia, intelectuala suruburilor, Dominatoarea Hera, a lasat un gol de neumplut in lumea sadomasochismului dambovitean.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.