Biroul Permanent al PC a mandatat ieri Biroul Politic sa ia, timp de doua luni, orice hotarare cu privire la obiectivele si viitorul partidului. ""In cazul in care un grup din PSD va solicita sa vina la PC, Biroul Politic va fi cel indreptatit sa
Biroul Permanent al PC a mandatat ieri Biroul Politic sa ia, timp de doua luni, orice hotarare cu privire la obiectivele si viitorul partidului.

""In cazul in care un grup din PSD va solicita sa vina la PC, Biroul Politic va fi cel indreptatit sa dea un raspuns"", a spus senatorul PC Sabin Cutas, precizand ca pana in acest moment nu exista astfel de solicitari.
REZOLUTIE. Biroul Permanent a adoptat in cadrul sedintei de ieri o rezolutie prin care cere public PD ""sa puna capat racolarilor politice in scopul construirii unui nou partid-stat"". ""Constatam inca o ipocrizie fara margini marca PD. In teritoriu, sute de primari si consilieri din «era Cozmanca» au trecut deja sau sunt presati sa treaca de la PSD la PD, iar la centru liderii democrati fac in continuare pe sustinatorii unui Parlament si ai unei coalitii curate. Faptul ca PD sufera de bulimie politica este demonstrat si de presiunile pe care acest partid le face inclusiv la adresa unor parlamentari sau alesi locali ai membrilor coalitiei, incalcand grav in acest fel protocolul de colaborare"", se arata in rezolutie. ""Prin declaratiile din ultimele zile PD isi justifica renumele de solutie ipocrita. PC nu-si doreste prieteni de acest gen"", se mai arata in document. Conservatorii
si-au exprimat sustinerea pentru Cabinetul condus de premierul Tariceanu si considera iresponsabile, ""prin prisma interesului national"", declaratiile care pun in pericol sprijinul pentru actualul Guvern. Conform rezolutiei, PC va promova in Parlament proiectele proprii si pe care le vor repune pe ordinea de zi a coalitiei, fiind nemultumiti de atitudinea partenerilor fata de ele. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.