Duminica, 26 martie, de la ora 19.00, la Sala Radio se anunta un regal al folclorului autentic romanesc, ce va fi oferit de maestrul Grigore Lese si invitatii sai. EXPERIENTA. Doctor in muzica, profesor asociat al Facultatii de Litere, Universita
Duminica, 26 martie, de la ora 19.00, la Sala Radio se anunta un regal al folclorului autentic romanesc, ce va fi oferit de maestrul Grigore Lese si invitatii sai.

EXPERIENTA. Doctor in muzica, profesor asociat al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti, realizator al emisiunii de antropologie ""La portile ceriului"", difuzata la TVR Cultural, Grigore Lese imbina rafinamentul cu autenticitatea si traditia. A cantat in studioul de concerte al Radiodifuziunii Romane, la Radiodifuziunea din Berna, Laussane, Zürich, la Catedrala Mitropolitana din Timisoara, dar si in Catedrala Sf. Petru din Strasbourg, Gethsemanekirche din Berlin sau Biserica San Nilo din Roma.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.