""Cainii"" si-au recuperat la Targu-Jiu punctele pierdute rusinos in Stefan cel Mare contra Otelului si asteapta mai linistiti urmatoarele meciuri ale returului. Succesul facil de pe terenul Pandurilor le asi-gura, practic, dinamovistilor ramanerea pe prima pozitie, indiferent de rezultatul meciului pe care campioana en-titre, Steaua, l-a sustinut aseara, in ""Cotroceni"". ELIBERARE. Antrenorul lui Dinamo, Ion Marin, arata la finalul partidei ca un om scapat dintr-o mare tensiune. ""Am demonstrat ca jocul cu Otelul a fost un accident, pentru ca valoarea echi-pei Dinamo este cea aratata aici, la Targu Jiu. Nu este un nou inceput pentru Dinamo, ci o continuare dupa acel accident. Am meritat victoria, pentru ca am stiut sa fructificam ocaziile de care am beneficiat"", a declarat Ion Marin. GHINION. Extrem de agitat in timpul jocului, tehnicianul gorjenilor, Viorel Hizo, era mai linistit dupa incheierea acestuia: ""Suferim mult la finalizare. Avem si o nesansa extraordinara. Dinamo, cand te prinde, exploateaza orice greseala pe care o faci"". OPTIMISM
""Cu Otelul a fost o infrangere dureroasa, dar am trecut peste momentul acela si important este sa avem un parcurs destul de bun in viitor. La Targu-Jiu am aratat o alta fata a noastra si am redevenit echipa de care Dinamo are nevoie pentru a fi pe locul intai""
Florentin Petre - capitan Dinamo APEL
""Nu cred ca Steaua si Rapid au vreo sansa in fata noastra pentru castigarea titlului. Ii rog mult de tot pe suporteri sa fie alaturi de noi si sa vine intr-un numar cat mai mare la Constanta. Avem nevoie mare, foarte mare, de sprijinul lor pentru a invinge acolo""
Cristian Borcea - director executiv Dinamo DILEMA