Razboiul declaratiilor dintre managerul Stelei, Mihai Stoica, si antrenorul Argesului, Sorin Cartu, nu s-a terminat.
Ieri, ""Sorinaccio"" a lansat noi sageti la adresa lui MM, dupa calificarea istorica a Stelei la Sevilla. ""MM face analiza a
Razboiul declaratiilor dintre managerul Stelei, Mihai Stoica, si antrenorul Argesului, Sorin Cartu, nu s-a terminat.
Ieri, ""Sorinaccio"" a lansat noi sageti la adresa lui MM, dupa calificarea istorica a Stelei la Sevilla. ""MM face analiza adversarilor dupa ce pierde sau nu-i convine lui ceva. Sa vedem acum, dupa ce a castigat, daca mai face analiza lui Betis. Sa vedem daca recunoaste ca Betis a jucat foarte prost, ca a profitat de o conjunctura favorabila sau de imbecilitatea lui Joacqim. Nu, o sa se bata cu pumnii in piept ca a fost Steaua mai buna"", a comentat Cartu, care nu l-a iertat nici pe Lorenzo Serra Ferrer. ""Antrenor cu nume, dar care a gresit flagrant, nestudiind jocul adversarilor. Daca s-ar fi uitat pe vreo caseta ar fi descoperit ca Dica nu are voie sa centreze cu piciorul drept, ca Nicolita trebuie blocat pe acelasi picior drept, plus multe alte erori tehnice. Betis s-a curatat pe mana a doi oameni: Lorenzo Serra Ferrer si Joacqim"". MOTIVUL. Sorin Cartu s-a suparat pe Mihai Stoica, dupa ce managerul Stelei a spus despre FC Arges, la finele meciului direct de saptamana trecuta, de la Bucuresti, incheiat 0-0, ca ""pitestenii s-au aparat nu cu autocarul, ci cu toata autobaza"" si ca ""daca poarta ar fi fost la jumatatea terenului, pitestenii tot nu o atacau"". (Andrei Nicolescu, Pitesti)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.