Viitoarele adversare in ""sferturile"" Cupei UEFA, Rapid si Steaua, vor evolua astazi in campionatul intern.
De la ora 15:30, in direct pe National TV, giulestenii vor juca la Pitesti, contra echipei care a remizat etapa trecuta contra Stelei
Viitoarele adversare in ""sferturile"" Cupei UEFA, Rapid si Steaua, vor evolua astazi in campionatul intern.
De la ora 15:30, in direct pe National TV, giulestenii vor juca la Pitesti, contra echipei care a remizat etapa trecuta contra Stelei. Seara, de la ora 20:30, in transmisiune directa pe TVR 1, trupa lui Cosmin Olaroiu va intalni pe FC National, in ""Cotroceni"". ""Poate reusiti sa nu luati bataie in campionat de la locul 12, dupa ce ati eliminat pe Hamburg si pe Betis"", a fost mesajul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pentru cele doua echipe care ne reprezinta in Cupa UEFA. Inaintea meciului din aceasta seara, antrenorul Nationalului, italianul Cristiano Bergodi (foto), a declarat: ""Va fi o partida dificila, pentru ca Steaua vine cu entuziasm dupa calificare, dar nu trebuie sa ne fie frica, mai ales ca acest cuvant nu exista in vocabularul meu"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.