Vase decorative, portelanuri, carti si tablouri de pret isi asteapta astazi cumparatorii, la Monavissa. De la ora 11:00 trecute fix, nu mai putin de 90 de tiparituri asteapta cuminti sa fie luate acasa. Dintre acestea, sigur va va face cu ochiul
Vase decorative, portelanuri, carti si tablouri de pret isi asteapta astazi cumparatorii, la Monavissa.

De la ora 11:00 trecute fix, nu mai putin de 90 de tiparituri asteapta cuminti sa fie luate acasa. Dintre acestea, sigur va va face cu ochiul ""Istoria Bucurestilor"" de Ionescu-Gion, publicata in 1899, al carei pret de intrare in licitatie este de 800 de lei. O piesa foarte valoroasa este ""Chemare la ordine"", un manuscris de opt pagini al lui Mircea Eliade, scris in 1928. Poate fi achizitionat pentru 2.000 de lei.
DECORATIUNI. La sectiunea ""Arta decorativa"", printre cele mai frumoase obiecte licitate se numara o tava cu patru piese - ibric, vas pentru ars mirodenii si alte doua boluri - confectionate din alama. Pretul de intrare este de 700 de lei. Dintre picturi, vedeta este ""Geamia din Balcic"" a lui Jean Cheller. Tabloul intra in licitatie la un pret de 14.000 de lei. Evaluat la 2.500 de lei, ""Flori in vas Verde"" a lui Ion Pacea isi va incerca si el norocul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.