Cand asculti Studio One, cea mai noua ""trupa pe val"" de la noi, ai un d...jà-vu. Cei trei basarabeni aduc foarte bine cu DJ Project-ul autohton. Aceeasi formula simpla, clasica: doi baieti si o fata. Aceeasi reteta de hit, cu refren
Cand asculti Studio One, cea mai noua ""trupa pe val"" de la noi, ai un d...jà-vu. Cei trei basarabeni aduc foarte bine cu DJ Project-ul autohton.

Aceeasi formula simpla, clasica: doi baieti si o fata. Aceeasi reteta de hit, cu refren usor de tinut minte. Cine compune trioul din spatele proaspatului single ""Cheama-ma, atinge-ma""? DJ Tiganash, DJ Serge si Tania. Baietii s-au intalnit in 2000, s-au placut si, vreme de trei ani, au mixat in cele mai bune cluburi din Chisinau. Apoi s-au gandit sa faca o trupa, pentru ca DJ Tiganash oricum compunea pentru multi interpreti moldoveni. In decembrie 2004 au racolat si vocea feminina, Tania, iar in primavara anului trecut aterizeaza la Bucuresti, in biroul lui Dan Popi, boss-ul Casei de discuri Cat Music, cu care si semneaza un contract.
PROIECT. De ce au ales Romania? ""In Moldova am fost si suntem cineva fiecare in parte. Am hotarat sa ne lansam in Romania, deoarece ei au puse la punct toate formele legate de aparitia si existenta unui proiect, ceea ce in Moldova inca nu exista. Moldova ne intereseaza mai putin, deoarece la noi lumea nu prea se hraneste cu informatie spirituala"", declara Studio One. (D.C.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.