Sunt dresor. Nu, nu de fantome, cum era un personaj al lui Ion Baiesu! Sunt instructor-dresor de caini utilitari. Si-mi place. Fiecare cu obsesia lui. Cine ce are impotriva? Dar tocmai in asta consta si problema, ca obsesia, ca si inspiratia, te
Sunt dresor. Nu, nu de fantome, cum era un personaj al lui Ion Baiesu! Sunt instructor-dresor de caini utilitari. Si-mi place. Fiecare cu obsesia lui. Cine ce are impotriva? Dar tocmai in asta consta si problema, ca obsesia, ca si inspiratia, te pocneste exact cand
ti-e lumea mai draga.


Eram cu ceva timp in urma la un spectacol in Prometheus. ""Zoo Story"", de Edward Albee. Nu va ganditi ca ma ocup de animale si de-aia m-am dus acolo. A fost o intamplare. Placuta. Actori buni, piesa faina.
Toate bune si frumoase, pana cand Jerry (Iulian Glita) incepe sa-i povesteasca lui Peter (Bogdan Serban) despre cainele proprietaresei lui alcoolice. ""Cainele asta e un monstru!"", spune vagabondul revoltat. Hopa! Devin mai atent. ""O fiara, nu altceva! De cum m-a vazut, m-a marait, s-a napustit asupra mea si m-a apucat de-un picior. Numai ca eu m-am smuls si-am zbughit-o sus pe scara cat am putut de repede.
REGATUL. Pai, cainele are dreptate, doma€™le! Nu e toata cladirea teritoriul lui? Acum, gata! Tot regatul i-a fost restrans la holul de la intrare. Nici cu stapana lui nu mai poate sta in camera. Doar se stie cum cainii nu suporta mirosul de alcool! Iar faptul ca se repede la chiriasi doar cand intra, dar niciodata cand ies, e si asta normal, domnilor! Ati vazut pe cineva ca se cearta cu musafirul cand vede ca in sfarsit pleaca?! Asa si cainele!
Asa ca, de va nimeriti prin Prometheus joia ailalta, 16 martie, pe la 9 seara, luati seama si dati-mi dreptate!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.