Uniunea nationala a organismelor de plasament colectiv si-a desemnat marti seara castigatorii.
Evenimentul a fost integrat in conferinta de prezentare a evolutiei acestui segment de piata in ultimul an. Decernarea premiilor acordate la aceast
Uniunea nationala a organismelor de plasament colectiv si-a desemnat marti seara castigatorii.
Evenimentul a fost integrat in conferinta de prezentare a evolutiei acestui segment de piata in ultimul an. Decernarea premiilor acordate la aceasta prima editie a fost oficiata de Gabriela Anghelache, presedintele CNVM.
In cadrul sectiunii OPCVM (fonduri deschise de investitii), cea mai buna performata pentru anul 2005 la categoria fondurilor monetare a revenit FDI Stabilo.
Pentru fondurile de obligatiuni si instrumente cu venit fix, premiantul serii a fost FDI Fortuna Gold.
BCR Dinamic a primit distinctia pentru cea mai buna performata a unui fond diversificat, la nivelul anului 2005, in vreme ce la fondurile de actiuni, premiul a revenit FDI Omninvest.
Nu au fost uitate nici alte tipuri de performante, astfel ca FDI Intercapital a fost premiat de UNOPC pentru cel mai mare numar de investitori atrasi, in vreme ce BCR Dinamic si-a adjudecat premiul pentru cel mai mare volum de intrari nete de capital.
Global Invest SA a primit o distinctie pentru aportul constant si consistent in cadrul UNOPC pentru sustinerea si promovarea intereselor industriei fondurilor in anul 2005.
In ceea ce priveste Societatile de Investitii Financiare, SIF Oltenia a obtinut premiul pentru cea mai mare crestere de activ net inregistrata anul tecut, iar SIF Moldova s-a distins prin cel mai bun PER al anului, atribuindu-si premiul acestei categorii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.