Dupa opt ani de la ultimul show in Capitala, publicul a cantat impreuna cu Paul Ciuci ""Fata din vis"" si celelalte hituri ale formatiei. La inceput au fost multe emotii, dar cu fiecare piesa interpretata, publicul si artistii ""se strangeau"",
Dupa opt ani de la ultimul show in Capitala, publicul a cantat impreuna cu Paul Ciuci ""Fata din vis"" si celelalte hituri ale formatiei.

La inceput au fost multe emotii, dar cu fiecare piesa interpretata, publicul si artistii ""se strangeau"", ca intr-o gasca. ""Regele ielelor"", ""Promisiuni"", ""O noapte si-o zi"", ""Un alt inceput"", ""Sa te gandesti la mine"", ""O femeie ca tine"" au curs una dupa alta spre bucuria celor prezenti care au ""explodat"" la ""Fata din vis"". Timp de doua ore s-au cantat (Ciuci & public) 19 piese, a fost momentul de reculegere (in memoriam Teo & Emil), bisuri si lacrimi de recunostinta. Dan Maciuca, producatorul spectacolului a spus: ""Consider ca efortul depus de intreaga echipa Pro Activ Media in decursul a peste 45 zile pentru aceasta sarbatoare COMPACT a fost rasplatit de participarea si bucuria exceptionala a publicului. Doresc sa multumesc colegilor mei si tuturor partenerilor media fara de care nu as fi putut realiza acest eveniment. Cred ca artistul COMPACT a renascut cu o imagine foarte buna care va duce la un succes ce a consacrat acest grup"". Dupa ""repetitia generala"" de la TNB, va urma (probabil mai/ iunie) un turneu in 20 de localitati din tara, negocierile cu sponsorii acestui turneu fiind in faza avansata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.