Scandalul selectiei Eurovision din Republica Moldova continua.
Cativa dintre cei 13 finalisti au semnat o contestatie a rezultatelor televotingului din 25 februarie, acuzand o serie de abuzuri savarsite atat in procesul de votare prin telefon
Scandalul selectiei Eurovision din Republica Moldova continua.
Cativa dintre cei 13 finalisti au semnat o contestatie a rezultatelor televotingului din 25 februarie, acuzand o serie de abuzuri savarsite atat in procesul de votare prin telefon, cat si in modul de organizare a concursului, transmite agentia Info-Prim Neo, citata de www.music.md. Interpretii considera ca nu exista decat doua moduri de rezolvare a acestei situatii: ori juriul alege un castigator din cei trei clasati pe primul loc - Geta Burlacu, Alexa & Mold-Star, Serj Cuzencov - , ori se organizeaza un nou televo- ting pe baza inregistrarilor video din finala moldoveneasca a Eurovision. Presedintele juriului, Mihai Dolgan, propune o alta solutie. Astfel, Moldova va organiza o etapa suplimentara de preselectie, la care, pe langa finalisti, ar putea participa si alti interpreti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.