Dupa o audiere de trei ore, in cazul RAFO, la Parchet, Marian Iancu a devenit, afara, violent cu jurnalistii. Pentru ca a indreptat o camera de filmat spre el, un reporter a fost scuipat si injurat. Ne intrebam ce ar fi vrut sa-i faca inculpatul proc

Dupa o audiere de trei ore, in cazul RAFO, la Parchet, Marian Iancu a devenit, afara, violent cu jurnalistii. Pentru ca a indreptat o camera de filmat spre el, un reporter a fost scuipat si injurat. Ne intrebam ce ar fi vrut sa-i faca inculpatul procurorului de caz.

Tensiune maxima in dosarele petrolului. Dupa arestarea de vineri, comisa asupra omului de afaceri Ovidiu Tender pentru acuzatii legate de activitatea la RAFO - Carom, ieri a venit randul ""partenerului"" sau de afaceri si de dosar sa fie ""inculpat"" cu acte-n regula. Marian Iancu, administratorul societatii VGB Impex, a fost audiat de procurorii Parchetului instantei supreme. Astfel, timp de trei ore, el a dat ieri prima declaratie in calitate de inculpat, dupa ce procurorii care se ocupa de dosarul RAFO au pus in miscare actiunea penala impotriva lui. Inculpatul Marian Iancu este acuzat de mai multe infractiuni economice, printre care spalare de bani, initiere si constituire de grup infractional organizat, complicitate la inselaciune si instigare la abuz in serviciu.
AGRESIUNEA. La iesirea de la interogatoriu, omul de afaceri s-a ferit de camerele de luat vederi si nu a dorit sa dea nici o declaratie jurnalistilor care il asteptau la iesirile din Parchet. Mai mult, in numele dreptului sau la imagine, Iancu l-a injurat si scuipat pe unul dintre ziaristi, pe motiv ca a indreptat spre el o camera de filmat. ""Il asteptam, a iesit, l-am intrebat cum a decurs audierea, dar, in loc sa-mi raspunda, m-a injurat si m-a scuipat. Nu ma avertizase anterior ca nu vrea sa fie filmat"", a declarat, pentru Mediafax, jurnalistul agresat, Ovidiu Oanta, de la Pro TV. La o ora de la producerea incidentului, jurnalistul a fost sunat de Marian Iancu. Acesta si-a cerut scuze pentru jignirile pe care i le-a adus.

INTRA DNA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.