9 ianuarie 2006. Alexandra, o tanara din Hunedoara, a disparut fara urma. Parca intrase in pamant. Dupa opt zile, familia fetei a primit un telefon. La celalalt capat al firului, disperata, Alexandra si-a anuntat mama ca este sechestrata intr-un club

9 ianuarie 2006. Alexandra, o tanara din Hunedoara, a disparut fara urma. Parca intrase in pamant. Dupa opt zile, familia fetei a primit un telefon. La celalalt capat al firului, disperata, Alexandra si-a anuntat mama ca este sechestrata intr-un club de noapte din Caransebes, un oras aflat la aproximativ 120 km de casa.

Dupa ce au aflat unde se afla fata lor, ingrijorata, familia tinerei a luat legatura cu Politia Caransebes, dar, cu toate ca era un caz de forta majora, politistii au refuzat sa miste vreun deget, punand, astfel, viata fetei in pericol. La Politia Municipiului Hunedoara, parintii disperati au avut parte, in prima faza, de acelasi tratament nepasator si zeflemitor.
AJUTOR. Lehamitea politistilor si refuzul acestora de a interveni pentru a investiga reclamatia i-au determinat pe parintii Alexandrei sa ceara ajutorul prefectului de Hunedoara, Cristian Vladu. ""Familia a venit plangand la mine, pentru a-mi cere ajutorul. Nu stiau ce sa mai faca. Am pus mana pe telefon, am anuntat Parchetul si pe comisarul sef Draghici, seful IJP Hunedoara, a carui reactia a fost prompta. I-a alertat pe colegii de la Alba-Iulia si impreuna au plecat rapid spre Caransebes"", isi aduce aminte prefectul.

AFACERE. Hunedoreanul Radu Daniel a vandut
clanului Stanescu trei tinere pentru 100 de euro fiecare. Este arestat alaturi de partenerul
de afacere


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.