Si a fost si Balul Operei. Cu bune si rele, ca la prima editie. Mai mult rele decat bune, avand in vedere faptul ca mult-asteptatul actor Peter Oa€™Toole a fost marele absent. Artistul da vina pe organizatori. ""Peter Oa€™Too

Si a fost si Balul Operei. Cu bune si rele, ca la prima editie. Mai mult rele decat bune, avand in vedere faptul ca mult-asteptatul actor Peter Oa€™Toole
a fost marele absent. Artistul da vina pe organizatori.

""Peter Oa€™Toole, invitat de onoare, nu va mai veni la Balul Operei, deoarece organizatorii evenimentului nu i-au achitat comisionul. In plus, nu ne-au mai raspuns e-mail-urilor pe care le-am trimis"", a declarat pentru Mediafax, inainte de eveniment, Steve Kenis, agentul londonez al actorului.
DOMN PANA LA CAPAT. Steve a mai adaugat ca intelegerea dintre ei si organizatori a fost incheiata la 10 februarie, onorariul lui Oa€™Toole urmand a fi depus intr-un cont pana la 27 februarie: ""Banii nu au fost primiti, iar directoarea nu ne-a dat nici un raspuns"". Oa€™Toole i-a trimis un fax Irinei Budrina-Geels, directoarea Balului Operei, in care isi exprima dezamagirea ca nu va mai participa. Totusi, ca un ade-varat domn, le-a urat succes participantilor: ""Cu toate acestea, urez tuturor o seara minunata"".

Istoricul Adrian Cioroianu si iubita lui, Alexandra


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.