Dupa multi ani in care nu mai conta in Europa, handbalul romanesc masculin are de sambata doua echipe in semifinalele cupelor europene, HCM Constanta in Cupa Cupelor si Steaua in Challenge Cup. HCM Constanta si Steaua Bucuresti s-au calificat in p

Dupa multi ani in care nu mai conta in Europa, handbalul romanesc masculin are de sambata doua echipe in semifinalele cupelor europene, HCM Constanta in Cupa Cupelor si Steaua in Challenge Cup.

HCM Constanta si Steaua Bucuresti s-au calificat in penultimul act al Cupei Cupelor, respectiv Challenge Cup. ""Marinarii"" au invins sambata, scor 35-28 (17-12), formatia daneza Skjern, dupa ce si in tur castigasera cu 35-31, in timp ce Steaua a recuperat la Bucuresti handicapul celor patru goluri diferenta din meciul tur cu macedonenii de la Vardar Skopje (31-35), ""militarii"" calificandu-se la capatul unui meci de infarct, care s-a terminat cu scorul de 34-29 (14-13).
CUPA CUPELOR. Tehnicianul constantenilor, Aihan Omer, crede ca danezii au cedat psihic si a afirmat ca, dupa ce au obtinut aceasta victorie, elevii sai isi propun acum sa castige Cupa Cupelor. ""E bine ca ne-am temut de acest retur. Este o performanta deosebita atat pentru handbalul constantean, cat si pentru cel romanesc. Avem o echipa omogena si cred ca putem juca mai bine. Vrem sa castigam Cupa"", a afirmat Omer, adaugand ca ii este indiferent numele adversarului din faza urmatoare a competitiei. La randul sau, antrenorul lui Skjern, Aron Kristjansson, a declarat insa ca HCM nu poate emite pretentii la cucerirea trofeului: ""Chiar daca este o echipa foarte buna, care si-a dovedit superioritatea si in meciul de astazi, nu cred ca HCM Constanta poate castiga Cupa Cupelor. Nu trebuie uitat faptul ca in competitie mai sunt echipe mai puternice ca Nordhorn si Valladolid"".

BUCURIE. Stelistii Alin Sania (stanga) si Viorel Mazilu se felicita reciproc pentru calificare


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.