Gurmanzii indragostiti de bucatele romanesti pot pasi pe urmele marelui Radu Anton Roman, in Maramures.
Turistii pot descoperi savoarea felurilor de mancare traditionale intr-un amplu periplu culinar. Organizatorii va propun o saptamana in lu
Gurmanzii indragostiti de bucatele romanesti pot pasi pe urmele marelui Radu Anton Roman, in Maramures.
Turistii pot descoperi savoarea felurilor de mancare traditionale intr-un amplu periplu culinar. Organizatorii va propun o saptamana in lumea mancarurilor taranesti maramuresene, unde puteti invata sa preparati balmosul ciobanesc la ceaun, ciuperci cu martas de smantana si mamaliga si alte retete specifice zonei.
Ca sa nu va cada greu carnatii, laptele acru de oaie, fragii cu smantana, pastravul fript, mamaliga sau jumarile gustoase, gazdele vor avea grija sa faceti miscare.
Variantele de distractie sunt numeroase: excursii, picnicuri, plimbari cu caruta sau cu bicicleta, chef la focul de tabara. Un astfel de sejur costa 670 de lei noi de persoana, cazarea fiind asigurata la pensiunile maramuresene.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.