Doar 9.000 de euro Zaragoza a fost amendata cu 9.000 de euro pentru ca fanii l-au insultat pe Etoa€™o la meciul cu Barcelona. Presedintele FIFA, Sepp Blatter, considera sanctiunea ridicola. Pentru 9.000 de euro poti sa-l faci maimut

Doar 9.000 de euro

Zaragoza a fost amendata cu 9.000 de euro pentru ca fanii l-au insultat pe Etoa€™o la meciul cu Barcelona. Presedintele FIFA, Sepp Blatter, considera sanctiunea ridicola.

Pentru 9.000 de euro poti sa-l faci maimuta pe Etoa€™o. Cel putin aceasta este concluzia care poate fi trasa dupa ce Zaragoza a fost amendata cu ""fabuloasa"" suma mai sus amintita, pentru ca, in timpul meciului cu Barcelona, suporterii au avut un comportament evident rasist fata de fotbalistul camerunez.
JENANT. Decizia Federatiei Spaniole de Fotbal a fost considerata de multi drept bataie de joc. Exceptie n-a facut nici presedintele FIFA, Sepp Blatter. ""Dupa parerea mea, hotararea Comisiei de Disciplina este ridicola. Sa fiu sincer, cred ca a sosit momentul sa fim duri. Acest incident i s-a intamplat unuia dintre cei mai buni jucatori din lume, de la una din cele mai bune echipe, in unul din cele mai bune campionate. Cate astfel de incidente se petrec in lume, la alte echipe si in alte campionate? Raspunsul este «prea multe»"", a declarat Blatter pentru BBC. Prese-dintele FIFA a reamintit ca, potrivit codului disciplinar, in anumite situatii pot fi aplicate sanctiuni severe care pot duce chiar la retragerea de puncte sau la retrogradarea unei echipe.
SCUZE. Primarul orasului Zaragoza, Juan Alberto Belloch, a incercat sa repare intr-o oarecare masura impresia proasta lasata de fanii echipei. Belloch i-a trimis o scrisoare lui Etoa€™o, in care a mentionat ca este indignat de ceea ce s-a intamplat in timpul partidei de pe La Romareda, si l-a invitat pe camerunez, impreuna cu familia, sa ii cunoasca pe oamenii din Zaragoza. ""Nu ma aflam la stadion, insa am ascultat transmisiunea meciului la radio si mi-a fost rusine. Am fost indignat si am decis sa fac ceva"", a explicat primarul orasului spaniol.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.