O parte din zvonul potrivit caruia Andreea Marin vine la Antena 1 s-a adeverit. Numai ca prezenta Zanei Surprizelor la televiziunea din Baneasa a fost prilejuita de participarea la emisiunea ""Zodia Fluturelui"". Alaturi de vedeta TVR si prezenta
O parte din zvonul potrivit caruia Andreea Marin vine la Antena 1 s-a adeverit. Numai ca prezenta Zanei Surprizelor la televiziunea din Baneasa a fost prilejuita de participarea la emisiunea ""Zodia Fluturelui"".

Alaturi de vedeta TVR si prezentatorul show-ului, Dan Negru, au mai fost in platou Alessandra Stoicescu, Daniela Nane, Irina Schrotter, Daciana Sarbu, Laura Badea si Corina Danila. Fetele au trecut prin probe care mai de care mai fistichii si au raspuns la intrebari legate de articole aparute in revistele de scandal.
STRIPTEASE. Cele sapte gratii a trebuit sa demonstreze ca stiu sa faca si altceva in afara de profesia pe care si-au ales-o: au dat proba ca spiritul de observatie le este ascutit, au machiat legate la ochi cateva tinere din public. Sandra a aratat ca poate oricand deveni o cantareata de succes, iar Daciana Sarbu a gatit sarmalute ca ""la mama acasa"". La destinderea atmosferei a contribuit din plin si show-ul sustinut de baietii de la Flamingo Boys, condusi de Cornel Pasat.
JURIU. Fetele au fost jurizate de Madalin Voicu, Lucian Mandruta, Pepe, Mircea Badea si Ioan Isaiu. Baietii s-au dovedit a fi foarte carcotasi, punand intrebari suplimentare concursului.
Emisiunea a fost ""botezata"" Zodia Fluturelui pentru a marca inceperea grilei complete a postului Euforia Lifesyle TV, televiziunea dedicata femeilor spirituale, frumoase si optimiste.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.