Stadionul ""National"" din Complexul Sportiv ""Lia Manoliu"", care va gazdui la 9 martie partida dintre Steaua si Betis Sevilla a fost sfintit, ieri-dimineata, de catre un sobor de preoti.

Initiativa a apartinut finantatorului echipei din Ghencea, care a marturisit ca face acest lucru pentru a alunga toate relele si pentru a avea noroc in urmatoarele meciuri. In anumite momente, Gigi Becali nu s-a sfiit sa cante alaturi de preoti. ""Nu este vorba de ghinion. Tot ce am facut a fost cu ajutorul lui Dumnezeu si al lui Iisus Hristos. Nu imi mai este frica nici de Sevilla, nici de nimeni"", a declarat Becali.
DUEL. Pe langa problemele zilnice legate de fotbal, ""latifundiarul din Pipera"" a participat, alaturi de managerul general, Mihai Stoica, si de presedintele Marius Lacatus, si la inaugurarea noii sali de antrenament de la tribuna oficiala a stadionului din Ghencea, unde se vor pregati sportivii de la clubul de arte martiale Steaua Wu-Shu, dar si fotbalistii. Becali nu s-a putut abtine de la a da cateva lovituri in sacul de box, mai ales ca cei prezenti i-au spus ca acolo se afla presedintele ANAF, Sebastian Bodu. Pricipalul bodyguard al lui Becali, Catalin Zmarandescu, a dezvaluit ca sunt cativa fotbalisti care fac pregatire specifica luptatorilor, printre care Petre Marin si Radoi, cu mentiunea ca ultimul este ""cel mai rau"". (Madalina Corbeanu)