Dupa tensiunile din ultimul timp de la clubul din Soseaua Stefan cel Mare, Ministerul Administratiei si Internelor a solicitat clarificarea situatiei financiare a gruparii alb-rosii. Astfel, in cadrul unei intalniri desfasurate marti seara, minis

Dupa tensiunile din ultimul timp de la clubul din Soseaua Stefan cel Mare, Ministerul Administratiei si Internelor a solicitat clarificarea situatiei financiare a gruparii alb-rosii.

Astfel, in cadrul unei intalniri desfasurate marti seara, ministrul Vasile Blaga a solicitat actionarilor FC Dinamo sa faca demersurile necesare pentru realizarea unui audit al clubului.
CLARIFICARE. Intr-un comunicat al MAI se precizeaza ca acest audit este necesar pentru a clarifica problemele datoriilor si cele ale patrimoniului FC Dinamo, ministrul Blaga fiind de parere ca in lipsa unei astfel de situatii exacte nu poate fi luata nici o decizie manageriala in privinta viitorului clubului de fotbal. De asemenea, ministrul a precizat ca este necesara o clarificare si in privinta actualei structuri a actionariatului clubului dinamovist. ""Indiferent de contributia financiara, nici un actionar nu are dreptul sa faca orice doreste la Dinamo. Banii nu iti dau dreptul de a-ti bate joc de marca acestui club"", a declarat Blaga.
DATORII. Un alt punct al discutiilor a avut ca obiect achitarea datoriilor clubului catre stat, ministrul Administratiei si Internelor apreciind ca acest element este indispensabil si reprezinta un punct esential in reforma viitoare a clubului. Conducerea MAI si actionarii de la FC Dinamo se vor intalni din nou dupa realizarea auditului solicitat de catre ministrul Vasile Blaga.

CHIRIE IN PROPRIA CASA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.