Rusia - Concurs de coafuri In Rusia, la St. Petersburg, s-a desfasurat un concurs international de coafuri, manichiura si bodypainting. Hair-stilisti din intreaga lume si-au demonstrat maiestria, coafurile reprezentand adevarate ""opere de arta"".
Rusia - Concurs de coafuri
In Rusia, la St. Petersburg, s-a desfasurat un concurs international de coafuri, manichiura si bodypainting. Hair-stilisti din intreaga lume si-au demonstrat maiestria, coafurile reprezentand adevarate ""opere de arta"".
Dezastru - A lipit guma pe un tablou scump
Un vizitator, in varsta de 12 ani, al Institutului de Arta din Detroit, a lipit o bucata de guma pe un tablou ce valora 1,5 milioane de dolari, lasand pe acesta o pata de marimea unei monede. Baiatul, care facea parte dintr-un grup scolar ce vizita muzeul, a scos guma din gura si a lipit-o direct pe tabloul ""The Bay"", o pictura abstracta, realizata de artista americana Helen Frankenthaler in anul 1963. Muzeul a achizitionat aceasta opera in 1965, pentru suma de 1,5 milioane de dolari. Administratorii muzeului au mentionat ca bucata de guma, aplicata in coltul de jos din partea stanga a tabloului, a putut fi dezlipita fara deteriorarea grava a acestuia.
Schimbare - Doamna sau domnul invatator
Pentru elevii de la scoala Eagleswood, din New Jersey, obisnuia sa fie domnul McBeth. Acum, dupa o operatie de schimbare a sexului, Lily McBeth (71 de ani) este pregatita sa se intoarca la slujba. Conducerea scolii i-a permis invatatoarei sa isi reia activitatea, in pofida nemultumirii parintilor. Acestia s-au plans ca elevii nu sunt suficient de mari pentru a intelege conceptul de schimbare a sexului. De asemenea, ei au avertizat ca micutii vor fi zapaciti de contrastul dintre vocea si trasaturile masculine ale invatatoarei si hainele de femeie cu care aceasta este imbracata.
Atentie - Femeile elegante, mai bine tratate
Femeile care primesc cea mai multa atentie la magazinele cu articole vestimentare sunt cele imbracate foarte sic, conform unui nou studiu realizat de cercetatori din Ohio. Sharron Lennon, coautoare a studiului, a declarat ca in timpul studiului au fost luate in considerare comportamentul si rapiditatea cu care vanzatorii au intampinat si au servit clientii. Concluzia acestora a fost ca femeile cele mai elegante si cele mai bine imbracate au avut parte de cel mai bun tratament.
Hollywood - Witherspoon, cea mai bine platita
Reese Witherspoon, nominalizata anul acesta la Premiul Oscar pentru rolul din ""Walk the Line"", a detronat-o pe Julia Roberts in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood. Starul din ""Blonda de la drept"" se pare ca a semnat un contract potrivit caruia va primi 29 de milioane de dolari pentru aparitia in filmul horror ""Our Family Trouble"", intrecand recordul stabilit de Julia Roberts, care primise 24 de milioane de dolari pentru ""Zambet de Mona Lisa"".

Rubrica realizata de
Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.