Piata Divertis revine in acest week-end cu un nou sezon. Primele emisiuni vor fi ""colorate"" de prezenta frumoasei prezentatoare de stiri sportive Simona Patruleasa (foto). Aceasta nu este singura surpriza a Divertisilor. In ""Felix si Otilea"",
Piata Divertis revine in acest week-end cu un nou sezon. Primele emisiuni vor fi ""colorate"" de prezenta frumoasei prezentatoare de stiri sportive Simona Patruleasa (foto).

Aceasta nu este singura surpriza a Divertisilor. In ""Felix si Otilea"", Marius Moga va interpreta chiar rolul unui compozitor. Duminica, 5 martie, de la ora 22:15, veti afla si cine este Tamara Cernobil.
RUBRICI. Alaturi de serialul ""Felix si Otilea"", telespectatorii Antenei 1 se pot intalni si cu celelalte rubrici ale Pietei Divertis: ""Aventunturi in Branca - Costesti"", ""Blondele intreaba, brunetii raspunde"" dar si cu versiunile umoristice ale cantecelor aflate in topurile muzicale din toata lumea. In prima editie se va deconspira ""Secretul Otilei"". (Cristina Ologeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.