Liberalii vor definitiva saptamana viitoare propriul proiect al legii sigurantei nationale, iar parlamentarii PNL din comisiile de specialitate vor finaliza si un nou proiect de lege privind organizarea si functionarea SRI. Potrivit deputatului l
Liberalii vor definitiva saptamana viitoare propriul proiect al legii sigurantei nationale, iar parlamentarii PNL din comisiile de specialitate vor finaliza si un nou proiect de lege privind organizarea si functionarea SRI.

Potrivit deputatului liberal George Scutaru, proiectul referitor la SRI nu va avea drept obiectiv extinderea competentelor acestui serviciu. ""Toate initiativele liberale vor fi discutate cu societatea civila inainte de a fi depuse in Parlament, pentru ca noi consideram ca activitatea serviciilor de informatii si necesitatea respectarii drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor sunt probleme prea importante pentru ca dezbaterea lor sa se faca fara opinia publica si aportul societatii civile"", a spus Scutaru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.