Concediati de Anderlecht ca urmare a presupusei lor implicari in scandalul meciurilor trucate, jucatorii Marius Mitu si Laurent Delorge vor sa actioneze in justitie gruparea. Cotidianul Standard din Bruxelles sustine ca ei au consultat un avocat
Concediati de Anderlecht ca urmare a presupusei lor implicari in scandalul meciurilor trucate, jucatorii Marius Mitu si Laurent Delorge vor sa actioneze in justitie gruparea.

Cotidianul Standard din Bruxelles sustine ca ei au consultat un avocat specializat in drept social, pentru a aduce cazul lor in fata tribunalului muncii. Mitu si Delorge acuza ca Anderlecht le-a adus serioase prejudicii prin rezilierea unilaterala a contractelor. Prin vocea avocatului Peter Roossens, ei au dezmintit cum ca ar fi recunoscut implicarea in trucarea de meciuri. ""Nu au recunoscut asta nici in fata celor de la Anderlecht, nici in fata justitiei"", a subliniat Roossens. Insa, managerul general al clubului din Bruxelles, Herman Van Holsbeeck, a precizat: ""Lucrurile pe care le-au povestit Mitu si Delorge in legatura cu meciurile trucate si cu metodele prin care erau convinsi sa participe la astfel de partide sunt mai rele decat ce s-a putut citi in presa"".
DEMISIE. Gilbert Bodart, antrenorul echipei La Louviere, implicata si ea in acest urias scandal, a demisionat ieri. ""Bodart nu mai poate sa-si exercite functia, avand in vedere actualul climat si atacurile la care este supus. El doreste sa-si protejeze familia si apropiatii"", a explicat avocatul lui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.