In Editia de colectie a Jurnalului National de luni, 20 februarie a.c., ""Povesti din Cartierul Primaverii"", a aparut un articol intitulat ""High Life in Primaverii"", referitor la vilele de lux din cartierul Primaverii, in urma caruia actrita Tamar
In Editia de colectie a Jurnalului National de luni, 20 februarie a.c., ""Povesti din Cartierul Primaverii"", a aparut un articol intitulat ""High Life in Primaverii"", referitor la vilele de lux din cartierul Primaverii, in urma caruia actrita Tamara Buciuceanu Botez face cateva precizari.

""In acel articol am citit cu stupefactie urmatoarea fraza: «Tot printr-o intamplare, va puteti intalni pe strada cu actrita Tamara Buciuceanu Botez (actuala locatara a casei Zoei Ceausescu)». Consider ca este o eroare foarte jignitoare la adresa mea, deoarece de 44 de ani locuiesc in Strada Andrei Muresanu nr. 26, Sector 1, fiind casatorita cu dr. Alexandru Botez, care a decedat acum 11 ani, ramanand proprietara a acestui imobil. Consider ca un ziarist trebuie sa verifice informatiile pe care le publica. Fac parte din «High Life-ul» teatrului romanesc, nu al cartierului Primaverii, si nu doresc ca imaginea sa imi fie alterata.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.