Mick Jagger & Co. vor canta in aproape toate tarile occidentale si in cateva din fostul bloc comunist. Inceput in septembrie 2005, turneul mondial Rolling Stones a cuprins SUA & Canada, trece prin America de Sud & Japonia si se va inch
Mick Jagger & Co. vor canta in aproape toate tarile occidentale si in cateva din fostul bloc comunist.

Inceput in septembrie 2005, turneul mondial Rolling Stones a cuprins SUA & Canada, trece prin America de Sud & Japonia si se va incheia, la vara, in Europa. Din cele peste 40 de spectacole programate intre 27 mai (Barcelona) si 29 august (Cardiff), patru au loc in orase ""estice"". Sankt Petersburg (13 iunie), Brno (16 iunie), Varsovia (18 iunie), Zagreb (6 iulie) sunt confirmate, iar biletele s-au pus in vanzare. Initial au mai fost anuntate doua concerte aproape de Romania (Belgrad si Budapesta), dar acestea sunt ""cazute din schema"" la aceasta ora. Despre ziua de 2 iulie (rezervata, dar neconfirmata pentru Belgrad) se poate spune ca a fost ""furata"" de Paris, pentru al doilea spectacol pe Stade de France, primul fiind sold out. Si concertele din Norvegia, Danemarca, Suedia, Olanda (Amsterdam Arena - primul show) si Anglia (Wembley - primul show) sunt sold out. Mai mult, anul trecut in decembrie, cele 90.000 de bilete pentru Stadionul Wembley (de la 20 august a.c.) s-au vandut in 20 de minute, record in domeniu - pentru ei, fapt, de neinchipuit - pentru noi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.