Inocenti si fragezi, fragili si nevinovati, copiii lasa impresia (!?) ca in mintea lor nu se ""desfac"" intelesuri pe care noi, adultii, le aducem, uneori, la rang de ""intelepciune"".
Ca si noi, si ei, piticii din lumea inocentei, observa, simt, au pareri, preferinte, placeri sau respingeri. ""Sunt mic, dar ia-ma in seama"", ar spune, poate, daca ar putea. Tocmai pentru ca vrem sa stim ce nu le place lor, ce ii deranjeaza, pentru ca vrem sa dam importanta parerilor pe care le au, initiem aceasta rubrica deschisa oricaror... emiteri ""ingeresti"". Ioana-Maria (foto). Sase ani. Zodie - Fecioara:
""... Nu-mi place sa astept pe cineva. Adica, atunci cand sunt la gradinita, nu-mi place sa o astept pe Sandra sa se imbrace. Sau cand spune Dan ca merge sa-si mai ia o felie de paine prajita. Nu-mi place sa astept, pentru ca vreau sa merg mai repede sa ma joc"", spune Ioana-Maria. Scrie-ne ce nu-i place, ce-i place odorului tau si trimite-ne o poza cu el la scrisori@jurnalul.roscrisori@jurnalul.ro